Tarih: 07.07.2017 20:03

Çatalca Çok Programlı Anadolu Lisesi`nden "Hep Birlikte Yapabiliriz? Projesi

Facebook Twitter Linked-in

 

Avrupa Birliği Erasmus Plus KA2 Projesi ?Together We Can / Hep Birlikte Yapabiliriz? adlı Bağımlılıkla Mücadele konulu proje kapsamında Çatalca Çok Programlı Anadolu Lisesi proje ekibi proje ortağı 5 AB ülkesine yaptıkları ziyaretleri tamamladı.

Okul müdürü Recep ÇEPNİ, Proje Koordinatörü ve Müdür Yardımcısı Perihan NUHOĞLU, Projede görevli öğretmen ve öğrencilerin katıldığı ziyaretler, sırasıyla Makedonya, Romanya, Polonya, İtalya ve Bulgaristan?a yapıldı.

Çalışma ziyaretlerinde proje ortağı kurumların proje kapsamında ülkelerinde yaptıkları çalışmalar değerlendirildi ve paylaşıldı. Toplantılarda ekibimiz ülkemizin tarihi ve turistik güzelliklerini ve okulumuzda yapılan çalışmaları anlatan sunumlar gerçekleştirdiler, proje ortağı kurum yetkilileriyle fikir alış verişinde bulundular.

2015-2017 yıllarını kapsayan iki yıl süreli ?Together We Can? projesinde çalışma ziyaretlerinin tamamlanmasının ardından, final raporlarının yazılmasıyla proje sonlandırılmış olacak.

Okul müdürü Recep ÇEPNİ, bağımlılıkla mücadele konulu ?Together We Can / Hep Birlikte Yapabiliriz? projemizin okulumuza, öğretmen ve öğrencilerimize, velilerimize önemli katkıları olduğunu, proje kapsamında çeşitli etkinlikler, organizasyonlar düzenlendiğini projenin okulumuz açısından oldukça verimli geçtiğini, yeni proje başvurularının değerlendirme aşamasında olduğunu ifade etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —