ÇATALCA KESTANELİK ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ?NDE 4006 TÜBİTAK BİLİM FUARI AÇILIŞI

ÇATALCA KESTANELİK ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ?NDE  4006 TÜBİTAK BİLİM FUARI AÇILIŞI

ÇATALCA KESTANELİK ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ?NDE 4006 TÜBİTAK BİLİM FUARI AÇILIŞI

2016- 2017 eğitim öğretim yılı Kestanelik Çok Programlı Anadolu Lisesinin ilk kez katıldığı 4006 Tübitak Bilim fuarı; Çatalca Kaymakamı Sayın İnci SEZER BECEL, Çatalca Belediye Başkanı Cem KARA, Çatalca Garnizon Komutanı Abdulvahap BOZKURT, Çatalca Belediye Başkan Yardımcıları Dursun DURANKAYA ve Erhan GÜZEL, Çatalca İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İlhan TEKÇE, Çatalca Çok Programlı Anadolu Lisesi Recep ÇEPNİ, Çatalca Anadolu Lisesi Müdürü Şerafettin NAMLI, Karacaköy Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürü M. Tuncay SEVİNÇ, Kestanelik İmam Hatip OrtaOkulu Müdürü Taşbey ORUÇ, Çiftlikköy İlk/Orta Okul Müdürü Şener KAZAN, Kestanelik Mahalle Muhtarı Mehmet ÇAKIR, çok sayıda öğrenci velisi ve öğretmenlerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Okul Folklor ekibinin gösterisi sonrasında  Çatalca Kaymakamı İnci SEZER BECEL, Belediye Başkanı Cem KARA, Garnizon Komutanı Abdulvahap BOZKURT ve Okul Müdürü Muharrem BOZKURT, 4006 Tübitak Bilim Fuarı´ nın açılış kurdelesini keserek stantları gezdi.Tübitak Gözlemcisi Çınar TÜRKGELDİ ve ziyaretçiler öğrencilerden projeler hakkında bilgi aldı.

Bilim fuarlarının bilimin ve bilimsel çalışmaların yeni nesiller tarafından benimsenmesi ve teşvik edilmesi, bilimin günlük hayatla ilişkilendirilmesi, bilim kültürünün yaygınlaştırılması, öğrenciler üzerindeki yarışma baskısının kaldırılarak proje yapmanın eğlenceli taraflarının ön plana çıkarılması amacının önemini vurgulayan Okul Müdürü Muharrem BOZKURT konuşmasında okulda yapılan ve yapılacak olan projelerden bahsetti.

Çatalca Belediye Başkanı Cem KARA da halkın seçtiği bir başkan olmanın yanında bir eğitimci olmasını da vurgulayarak yapılan bu bilimsel katılımı desteklediğini belirtti.

Bilim Fuarı açılışından sonra tüm misafirler Kestanelik Çok Programlı Anadolu Lisesi? nde yapılan diğer çalışmalar olan Gençlerin Girişimcilik ruhunu destekleyen Finansal okuryazarlık kapsamında yapılan  projelerden Miss Lavinya ve Sihirli Kağıtlar Şirketlerinin stantlarını da gezdi.

Son olarak da Kestanelik Çok Programlı Anadolu Lisesi binasında Halk Eğitim Merkezi kursiyerlerinin Biçki Dikiş Kursu Sergisi gezildi.




"Çocuk Yazarların Konuşan Kalemleri" projesinin 3....

Su projesinde İstanbul'dan Finlandiya'ya

EYÜPSULTAN KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ BAŞARILAR...

Projeleriyle söz ettiren okul Akçansa Fatih Sulta...

Eyüpsultan Mehmet Akif Ersoy İlkokulu yurtdışında ...

Çekmeköy Nişantepe Anaokulu'ndan "Miniklerle neden...

AYAZMA İLKOKULU ÖĞRENCİLERİNDEN MİLLİ KÜLTÜR SERGİ...