EYÜPSULTAN KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ BAŞARILARIYLA ÇOK KONUŞULUYOR

EYÜPSULTAN KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ BAŞARILARIYLA ÇOK KONUŞULUYOR

Eyüpsultan İmam Hatip Lisesi Ortaokul ve Lise öğrencilerinin yoğun çalışmalarıyla görücüye çıkan 4006 TÜBİTAK BİLİM FUARI 29-30 Mart tarihleri arasında Okul Spor Salonu'nda ziyaret edildi.

Açılışını Eyüpsultan Kayamakamı İhsan Kara,Eyüpsultan İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Zeliha Yıldız ve Okul Müdürü Dilek Maden'in yaptığı sergiye çok sayıda okul müdürü de katıldı.

     Bilim Fuarı'nda farklı alanlarda Tübitak tarafından onaylanmış 25 proje sergilendi.Bu projelerden 3 tanesi de Tübitak temsilcisi tarafından Tübitak 2204 bölge sergisine secildi.Ayrıca Eyüpsultan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin TEKNOFEST için tasarladıkları ve 'ilk test onayı'(ÖTR) alan ATILGAN isimli roket de serginin dikkat çeken önemli çalışmalarandan biriydi.

     Eyüpsultan Kaymakamı İhsan Kara açılışta yaptığı konuşmada bu tür bilimsel ve sosyolojik çalışmaların öğrencilerin kişisel gelişimlerinin ve kendilerine olan öz güvenlerinin üst seviyeye çıkmasında önemli olduğunu vurguladı ve emeği geçenleri tebrik etti.

     Okul Müdürü Dilek Maden ise yaptığı konuşmada, yoğun bir tempoda geçen çalışmaların böyle başarılı bir finalle neticelenmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve emeği geçen bütün öğretmen ve öğrencileri tebrik etti.Fen ve Sosyal Bilimler Programı Uygulayan İmam Hatip Lisesi olarak bilimsel çalışmaların günümüz dünyasında çok önemli olduğunu ve bu başarıların okulun köklü ismine yakışır şekilde artarak devam edeceğini bildiğini ifade etti.

 

 




"Çocuk Yazarların Konuşan Kalemleri" projesinin 3....

Su projesinde İstanbul'dan Finlandiya'ya

EYÜPSULTAN KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ BAŞARILAR...

Projeleriyle söz ettiren okul Akçansa Fatih Sulta...

Eyüpsultan Mehmet Akif Ersoy İlkokulu yurtdışında ...

Çekmeköy Nişantepe Anaokulu'ndan "Miniklerle neden...

AYAZMA İLKOKULU ÖĞRENCİLERİNDEN MİLLİ KÜLTÜR SERGİ...