Kadıköy İnönü İlkokulu`dan "İkinci bahar" projesi

Kadıköy İnönü İlkokulu`dan "İkinci bahar" projesi

Kadıköy İnönü İlkokulu`dan "İkinci bahar" projesi

“İKİNCİ BAHAR” PROJESİ SERTİFİKA TÖRENİ

Kadıköy İnönü İlkokulu ile Erenköy Zihnipaşa Halk Eğitimi Merkezi iş birliğinde hazırlamış olduğumuz “İkinci Bahar” Projesi sertifika törenini 04/06/2015 Perşembe günü saat 10.00’da okulumuz bahçesinde yapıldı. Törene İlçemiz Kaymakamı Sayın Birol KURUBAL, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Ömer YAHŞİ, Şube Müdürü Neşe VURAL, okul müdürleri ve velilerimiz katıldı.

Projemiz ile herhangi bir sebeple eğitim hayatına hiç başlayamamış ya da ara vermiş değerli velilerimize, mahalle sakinlerimize ikinci bir fırsat sunmak istedik. Katılımcılarımızın hem akademik alanda hem de meslek edindirme alanında çeşitli kurslardan faydalanmasını arzu ettik.

            Bu bağlamda;  I. ve II. Kademe okuma yazma kurslarımızı toplam 8 kursiyer başarıyla tamamladı. 7-13 Yaş Aile Eğitimi Programını 12, Baba Destek Programını 12, Okul Çağı Çocuk Beslenmesi Eğitimini 12 kursiyer başarı ile tamamladı.

            Kursiyerlerimize sertifikalarını İlçemiz Kaymakamı Sayın Birol KURUBAL, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Ömer YAHŞİ, Şube Müdürü Neşe VURAL ve mahalle muhtarımız Sebahattin GÜVEN takdim etti.

            




EĞİTİMCİ VE YAZAR İLYAS TEKİN: EĞİTİM VE AHLAK

NADİRE KONUK VE ALİ OĞUZ KONUK HALK OYUNLARI EKİBİ...

ÇEKMEKÖY HÜSEYİN AVNİ SİPAHİ ORTAOKULU?NDA EĞİTİM...

Minik yüreklerden Mehmetçiğe destek

4 YILDIR OKULLARIN SESİ`YİZ

ERASMUS projesi

İsmail Altok: ANNEM , BABAM VE BEN ”KARNEMİZİ “ AL...