ŞİMDİ EVDE OKUMA ZAMANI!

ŞİMDİ EVDE OKUMA ZAMANI!

ŞİMDİ EVDE OKUMA ZAMANI!

Birbirinden Güzel Dergiler Okumayı Sevenlerin Ayağına Geliyor
Pandemi nedeniyle evde kaldığımız bu dönemde vaktimizi kaliteli şekilde değerlendirmemiz gerektiğinde dikkat çeken Birlikte Dağıtım A.Ş. Genel Müdürü Teoman Ezici, ?Sosyal izolasyon sürecinde en faydalı aktivite, evimizde dergi ve kitap okumaktır? dedi.
Covid-19 virüsü salgını nedeniyle herkesin evde kalması gerektiği şu günlerde, sosyal izolasyonla birlikte, evde en keyifli, eğlenceli ve kaliteli vakit geçirmenin yolu okumaktan geçiyor. Evde geçirdiğimiz zamanımızı daha keyifli hale getirmek için ruhumuzu beslemeliyiz. Ruhumuzu beslerken de en büyük kaynağımız, okumak! Albayrak Medya Grubu bünyesindeki yayınlar da bu dönemde faydalanılabilecek fırsatlar sunuyor. Albayrak Medya Grubu?nun tüm yayınları, Birlikte Dağıtım A.Ş. tarafından okuma tutkunlarının ayağına kadar geliyor.
?Fuarları ayağınıza getiriyoruz?
Birlikte Dağıtım A.Ş. Genel Müdürü Teoman Ezici, kitap ve dergi fuarı niteliğindeki dev arşivlerinin okumayı sevenlerin online siparişle ayağına kadar geldiğine dikkat çekerek, ?Virüs salgınları nedeniyle sosyal izolasyon sürecinde en faydalı aktivite, evimizde dergi ve kitap okumaktır. Online sipariş sistemiyle, sosyal izolasyon döneminde Albayrak Medya bünyesindeki tüm dergileri ve Ketebe yayınlarının tüm kitaplarını okurlarıyla buluşturuyoruz. Yetişkinlere, gençlere ve çocuklara özel setlerle hemen her kesime hitap eden kaliteli, renkli, eğlendiren ve öğreten içeriklere sahip dergileri, Türkiye?nin dört bir yanına ulaştırıyoruz. Sınırsız dağıtım ağımızla, #evdekal kampanyasına destek olmak için tüm yayınlarımızı, okumayı sevenlerin ayağına kadar getiriyoruz? dedi.
?Evde en faydalı aktivite okumaktır?
Virüslere karşı en hassas şekilde çalıştıklarını vurgulayan Teoman Ezici, şöyle konuştu: ?Ekibimizle birlikte dezenfeksiyon kurallarına uyarak, dergilerin okurlarına ulaşması sürecinde titizlikle çalışıyoruz. Her türlü tedbirimizi aldık. Evde yaşadığımız bu süreçteki olumsuz etkileri en aza indirmek için bizler de hijyen anlamında üzerimize düşeni en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz. Bu hijyen kurallarına uyarak, yemek, tarih, edebiyat ve çocuk gibi geniş yelpazeye hitap eden içerikleriyle Gerçek Hayat, Derin Tarih, Nihayet, Lokma, Z Raporu, Cins, Post Öykü, Bilge Çocuk ve Bilge Minik dergilerini online siparişle adreslere gönderiyoruz. Özellikle, anne-babalarla çocukların ortak aktivitelerde buluştuğu dergilerimizle, keyifli ve öğretici vakit geçirmelerini sağlıyoruz. Kapalı alanda uzun süre kalan insanların depresyon gibi etkilere maruz kalmaması için evde kaliteli, eğlenceli ve faydalı vakit geçirmesi gerekiyor. Bunun en güzel yolu da dergi ve kitap okumaktan geçiyor. Ruhumuzu okuyarak beslemeliyiz.? 
*****
BİRLİKTE DAĞITIM A.Ş. HAKKINDA
Albayrak Grubu bünyesinde faaliyet gösteren Birlikte Dağıtım A.Ş. 1999 yılında günlük yayınlanan ulusal ve yerel gazeteleri abonelerine ulaştırmak amacıyla kurulmuştur. Başlangıçta tek bir gazete dağıtımı yapmaktayken birkaç yıl içinde ulusal ve bölgesel ölçekte yayınlanan diğer gazetelerin abonelerine de dağıtım hizmeti vermeye başlamıştır. Tüm yayınlara www.birlikte.com.tr adresinden ulaşılabiliyor.
*****
ALBAYRAK GRUBU HAKKINDA
Albayrak Grubu, 1952?de inşaat sektörü ile başlayarak; sanayi, turizm, lojistik, hizmet ve medya sektörlerinde faaliyet göstermeye istikrarlı bir şekilde devam etmektedir.
Türkiye?nin köklü ve güçlü şirketlerinden Albayrak Grubu; yeniliğe açık kadrolarıyla, öncü ve örnek olan, başarılı stratejileriyle ürün ve hizmet kalitesini daima arttırmayı amaçlayan, yurtiçinde ve yurtdışında faaliyetlerini sürdüren, milli değerlerine temelden bağlı bir şirkettir. Sektördeki gelişmeleri ve pazardaki talepleri yakından takip eden firmamız, teknolojinin gelişimine uyumlu olarak ürün ve hizmetlerini sunmaya ve Türkiye ekonomisine büyük katkı yapmaya devam etmektedir.
 




Ahmet Ünal Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ülkemizi...

Lütfi Banat İlkokulunda yürütülen proje bu yıl eTw...

Bahçelievler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğün`den Kül...

Öğrenci, öğretmen ve çalışanları, sokağa çıkma kıs...

Türkiye?nin En Büyük Deneme Sınav Platformu

ÇOCUKLARA YAZMAYI SEVDİREN DEFTER

OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENİ ARZU KILIÇ: ÇOCUKLARDA TEKNO...