Su projesinde İstanbul'dan Finlandiya'ya

Su projesinde İstanbul

Küçükçekmece Gazi Anadolu Lisesi KA2 229 Erasmus+ projesi "WATER" adlı projeyı Ulusal Ajansın (www.ua.gov.tr) katkılarıyla yürütmektedir.

OKUL DERGİLERİ EN EYGUN FİYAT VE EN İYİ KALİTE..  Detaylı bilgi için yandaki linki tıklayınhttps://www.okullarinsesi.com/haber/okul-dergi-matbaa-grafik-gazete-baski-yuzlerce-okul-referansimizdir-her-turlu-matbaa-isleri-4675.html 
 

Küçükçekmece Gazi Anadolu Lisesi  KA2 229 Erasmus+ projesi  "WATER" adlı projeyı Ulusal Ajansın  (www.ua.gov.tr) katkılarıyla  yürütmektedir.

Erasmus+ projeleri sayesinde,  İstanbul Gazi Anadolu Lisesinden altı öğrenci ve iki öğretmenden oluşan bir grup, Finlandiya'da  8-15 Mayıs haftası boyunca  İspanya, Polonya, ve Sırbistan'dan gelen öğrenci ve öğretmenlerle WATER adlı projelerinin etkinliklerini gerçekleştirdiler.

Böylece, Kauhajoki'deki (Finlandiya'daki) “Kauhajoen Lukio” Enstitüsü , suyun sorumlu kullanımı üzerine bir projede çalışmak üzere 24 öğrenciyi ve on bir öğretmeni misafir etti.
Misafir öğrenciler 
“Kauhajoki'deki öğrenciler ve aileleriyle birlikte yaşadılar. Avrupalı ​​sınıf arkadaşlarıyla kültürlerarası deneyimleri paylaştılar, her ülkenin eğitim sistemlerini karşılaştırdılar, farklı derslere katıldılar özellikle Finlandiya eğitim sistemini yakından tanıma fırsatı buldular, projeyle ilgili faaliyetler üzerinde çalıştılar.  Ayrıca çevredeki manzara ve doğanın tadını çıkardılar.

  Gazi Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenlerinin katıldığı etkinliklerden bazıları şunlardı: Her merkezin kendi bölgesinin tipik ürünlerine katkıda bulunduğu tipik Gastronomi Günü ; belediye binasına ve yerel makamlara ziyaret; bölgedeki göllere, ormanlara ve nehirlere geziler; şehrin farklı eğitim merkezlerine ziyaret; Vaasa şehrini ziyaret.

Bu Erasmus projesi kapsamında  sondan bir önceki geziydi.  Mayıs sonunda bu projenin final toplantısını yapmak için Polonya'ya gidilecek.

Bir deneyim daha ve yeni projelerde Erasmus ortaklarımızla işbirliği içinde çalışmaya, okulumuzun uluslararasılaşmasını teşvik etmeye, Avrupa ruhunu teşvik etmeye ve nihayetinde zamanla sürmesini umduğumuz dostluk bağları oluşturmaya devam etme arzusuyla geri döndük.

 

 

 

 

 




"Çocuk Yazarların Konuşan Kalemleri" projesinin 3....

Su projesinde İstanbul'dan Finlandiya'ya

EYÜPSULTAN KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ BAŞARILAR...

Projeleriyle söz ettiren okul Akçansa Fatih Sulta...

Eyüpsultan Mehmet Akif Ersoy İlkokulu yurtdışında ...

Çekmeköy Nişantepe Anaokulu'ndan "Miniklerle neden...

AYAZMA İLKOKULU ÖĞRENCİLERİNDEN MİLLİ KÜLTÜR SERGİ...